TRAVEL

Dari Fraser hill ke Cameron

12:16 PTG


Assalamualaikum :3
annyeong ^^

hari nie fara rasa nak share gambar2 yang fara amik masa pegi holiday kat fraser hill and cameron highland . Memang best sangat dapat spent time kat sane . Mula2 tu family fara pegi fraser hill . Keesokannya pula kitaorang ke Cameron sbb umi fara kate dia nak beli bunga . 

Memang happy sangat sbb dapat jln2 . Dah laa nie first time fara pegi fraser hill tu . Walaupun fraser hill tu kecik jew tempat dia tapi mmg best laa . Sejuk plak tu . Sejuk sangat2 ! Lebih sejuk dari Cameron tau tak ? Jinjja Daebak !! hihih . Macam duk kat korea pom ade . ahahh XD berangan je lebih . pssttt 

okeyhh . introducing me ! yeahh peace (Y)^o^


with my umi

okeyhh budak nih perasan cute XP





nie my younger sister (eyla ) aka Chen Wifeu *weekkk xp

*perasan cute lagi . puihh




 #imagine : 
Eyla : kakak2 !
me : Ape ?
Eyla : Eyla nampak EXO !!! 
Me : Mane6x *kelam kabut
Eyla : Tu hah (pic disebelah)

lol imagine cam sakai XD


comel laa pasu dia . Then aku ternmpk ..

Puteri Bubblegum ! lol nie terpengaruh sangat ngn kartun fin and jake nih .







kitew testing jer pkai cekak tu . tgh2 duk selca tu , akak yg jual nih asyik tgk2 jew . -_-
okeyh abaikan tag harga tu .

At Ladang Lavendar . Kat Cameron nie . nak masuk kna bayar RM5 sorang . (dewasa) , kanak2 (RM3)













my umi ^^

okeyh da habis . thanks sudi tgk gambar2 nih^^ . Gomawo *bow* 

You Might Also Like

0 ulasan

SUBSCRIBE

Like us on Facebook

Copyright © . All Right Reserved by HappyVirus