BIRTHDAY

Day-1 before 6Feb

1:40 PG

Assalamualaikum .


well entry mlm nie ada berkait dengan tarikh 6feb ! haha . my special day . The day i was born . Or we are officially called this as a BIRTHDAY . yeahhhh ! haha . Tak sabar nak tggu and tengok ramai tak yang wish . neomu gidaehae~ kekeke . Nak tengok teman2 yang rapat ingat tak my special date nie . hmm harap tak mengecewakan . well wish shj pun dah memadai . tak perlu hadiah2 bagai . asalkan ikhlas . Tak gitu ? hihi .

okey birthday tahun nie mcm tahun sblum2 nie  . Tak sambut and tak beli kek pun . Al maklum laa 18 to be kan . Tak pyh nak beria ia sgt laa kan . maybe akan sambut with darling2 I haha . well I mean my bff laa . haha best fren fuyyo gitu . Tak de laa darling yang gitu2 tu . u know rite hahah . Single mingle lagi kan . muahahaha . meraban dah aku tgh2 malam nie .

Hahah sebenar nya teringin jgk nak ada someone special tapi tak perlu lagi kot . or sbenarnya Tak ada lagi yang Berminat dgn I sbenar nya . haha gedik u . what ever laa . Tak kesah pun live alone without that someone special . Masih boleh live happily lagi disamping my family and kwan2 ku yang tersayang . FACEMAKER in my heart ! wuhuuu . well name grup farah tu sebnar nya . Datang dari mane facemaker tu ? haa tu nanti kite cita sama lu smua . kita buat entry panjang2 nanti cite pasal bagaimana tertubuh nya facemaker tu haha and all about it .

Okey berbalik kpd my special day nanti . Pada 6 feb nie fara akan sambut birthday dengan menjalani ujian berkomputer untuk mengambil lesan memandu . hahah daebak tak ? ala2 exm gitu laa utk dptkan lesenL dlu then bru lesenP . Korang doakan la fara lulus dgn jayanya ok ? tak sabar nak dpt lesen memandu sbnr nya nie . nak pegi travel satu Malaysia ! Hahahaha . angan2 yang terlalu tinggi . Harap2 fara bernasib baik pada hari ujian tu nnti . Insha Allah .

orait that's all for tonight . tonight ke ? haha ape2 laa . daaaaa

You Might Also Like

1 ulasan

SUBSCRIBE

Like us on Facebook

Copyright © . All Right Reserved by HappyVirus