RECIPE

Topping milo

4:27 PTG

heyyo :))

Orait tadi fara dah buat entry recipe muffin coklat milo . sekarang for the topping ! haaa tak lengkap tau xde topping milo nie . bertambah sedap bila kita tambah topping nie . okaii jgn lupa cuba yew .

And sorry sangat recipe nie xde sukatan sebab selama nie fara buat ikut suka hati fara je haha . ikut kata hati . cehhhh c:

INGREDIENT :
Milo 
Susu pekat
Butter
Sedikit air 

Cara2 nya :
1. Masukkan air dalam periuk kecil then masukkan serbuk Milo. Pastikan air tidak terlalu banyak           yew. nanti jadi air milo terus. haha . Kalau boleh lebihkan milo dari air. 
2. Kacau sehingga mendidih then masukan Butter and Susu pekat . ikut citarasa korang yew banyak       mana korang nak letak . lau fara letak susu lbih sikit drp butter . 
3. Kacau lagi sampai sebati, biar dalam 2 minit or depends korang kalau nak lagi likat , biar lama           sedikit. 
4. okey siap bleh letak atas muffin tadi . jgn lupa tabur sprinkle yeww . lagi cntik hihi.

nie contoh gambar topping and muffin yang fara buat .



okey done !

You Might Also Like

2 ulasan

SUBSCRIBE

Like us on Facebook

Copyright © . All Right Reserved by HappyVirus