RECIPE

project puding roti

5:49 PTG


Assalamualaikum and haiii

Berdasarkan tajuk di atas fara nak share kat korang gambar2 yg sempat fara snap masa fara buat puding roti . hoho :))

ok this is first step kita perlukan roti putih . yeahh fara guna gardenia .


hoihoi selamat tahun baru ^^


okey nie roti yg diperlukan untuk 3 adunan . haha byk plak kli nie buat . biase nye fara buat 2 adunan je . nie sbb banyak stok roti kat rumah so ape lagi kita tibai semua buat puding roti . hahaha~

ok then kita koyak-koyakkan roti nie macam nie .


lepas tu kita rendamkan roti nie dgn susu selama 30 minit .


oke lepas da siap rendam kita campur kan bhn2 lain .


ok it will be like this . abaikan butter tu haha. terlbih letak butter plak . so agak berminyak sikit puding roti nie tp tetap sedap jugak . muaahahaha


now it's time to bake !! yeahh . bake laa sampai puding roti nie masak yew .
for the recipe boleh klik link di sebelah nie yew >> さくら

oraitt that's all for now . daaaaa :*

You Might Also Like

0 ulasan

SUBSCRIBE

Like us on Facebook

Copyright © . All Right Reserved by HappyVirus