RANDOM

FARA COMEBACK !

1:35 PTG


Assalamualaikum and hai to all of you !

Wah memang lama gila tak update blog . Serius busy tahap apa dah sekarang hahahha. Ye lah kan sekarang kan Fara dah bergelar Mahasiswi kann of course laa i'm a busy person sekarang . Busy with work , group assignment and so on ah . 

By the way , Fara tak pernah cerita lagi kat korang kan pasal my uni sekarang ? even korang pun tak tau fara dapat uni mana kan . Hahaa. OK for your information sekarang nie fara sedang melanjutkan pelajaran di Universiti Sultan Zainal Abidin , Kuala Terengganu , Terengganu dalam program Ijazah Sarjana Muda Perakaunan dengan Kepujian . Haaaa hihi . Akhirnya tercapai jugak cito cito den nak belajo kek Unisza nie . Lagi2 kos yang den nak pulak tu . Haha . Tiba tiba jadi orang nogori pulak !

Ok kebetulan adik2 spm leavers ni dah dapat result spm kan . Mesti dah isi UPU kan . Meh akak nak pengaruh sikit . Hahahaha . Meh jom join akak kat Unisza nie haha . Jadikan Unisza nie salah satu pilihan anda ! hehe

okey that's all for today . Nanti fara rajin fara update lagi about Unisza ok ? hehe see yaa !

You Might Also Like

0 ulasan

SUBSCRIBE

Like us on Facebook

Copyright © . All Right Reserved by HappyVirus