COLLEGE

Throwback Hari Graduasi KMKN

1:57 PTG




okey where me ? haha . the one yang duk at the middle yg pakai tudung color silver with specky tu laa i . haha
 okey ni fara dengan my friend Adilah . Hipsisters yeahh , ^_^

 okey next fara why you close your eyes haha . Yang depan tu alia and yang the red one tu syasya . Hipsisters lagiii .

 Fara yang cun .

 ha tido laa lagi . hahaha


 dua orang lagi yang tak diperknlkan . Tudung hitam tu hasny and buat peace my bff Eira . Ganu mariiii .

 Haa tempat femes nie bawah pokok besar . Nanti adik2 yang masuk kmkn tu cari laa pokok ni pi selpiaq . Cantik baqhanggg . hhaha teruk bahasa utara aku .

 Nie sebenarnya tangga tepi surau untuk turun ke court . Sebelum Graduation tu lagi pagi2 nie kitaorg turun nak selfie haha semangat uolls nak gune gopro Alia nie .

The last oneeee . hee haa depan tu la Eira . 

Okey i'm gonna miss this moments . oyemji dah miss dahh pun . huhuhh
Ada rezeki kita berkumpul macam ni lagi ok ? Love uolss .

You Might Also Like

0 ulasan

SUBSCRIBE

Like us on Facebook

Copyright © . All Right Reserved by HappyVirus