KMKN

home sweet home

2:41 PTG

*gambar adalah random ;p*

Assalamualaikum everybodyyy !!

omaigad omaigad its been a while i dont write in my bloggie . I miss my reader so muchh . haha Am i have a reader ? luls .

HAHA menggedik pulak i kat sini . Okey for introduction , Fara nak ucapkan hai kat semua . Memamng dah lama gila tak update blog since Fara stayed kat matrik and didnt bring any lappy there so i dont have any chance to write a new entry . Okey so sekarang Fara dah dekat rumah and im currently mereput put put di rumah so i decided to write new entry .

Okey english berterabur hahaha . Lantak laa sekurang-kurangnya mencuba kan ?

EM bestnyaaaa dapat balik rumah and tamat matrik even sedih act sebab terpaksa tinggal kawan2 kat sana . Alahai tiba2 rindu pula . eh eh tiba2 mata berpeluh . hahaha

Fara tak sempat pun nak inform sebelum ni about matriks yang Fara dapat dulu . Okey FYI , Fara adalah ex KMKN students which is KOLEJ MARA KUALA NERANG under KPM MATRICULATION . And untuk adik2 yang dapat matriks kat sana boleh laa tinggal kan komen kat bawah and kalau ada sebarang pertanyaan pun silakan ok ? Hakak tak garang pun , nak tanya silakann . Hehe

I knew sekarang nie mesti smua tengah mencari-cari information about KMKN kan ? since there is limited information about that college . So jangan segan2 okey ? Nak pm pun boleh . Boleh pm akak kat facebook : FaRa Ain

Sampai sini dulu entry Fara untuk kali ini . Nanti i will update more about KMKN ok ? Daaaa


You Might Also Like

0 ulasan

SUBSCRIBE

Like us on Facebook

Copyright © . All Right Reserved by HappyVirus